Home KRYESORE Zheji perplaset me Dulen per perdorimin e fjaleve greke nga Rama!

Zheji perplaset me Dulen per perdorimin e fjaleve greke nga Rama!

Përdorimi në Parlament nga Kryeministri Rama i fjalëve greke “Qirje dhe Palikari”, për Vangjel Dulen është i pasaktë. Në emisionin “Zonë e Lirë”, të Arjan Çanit, Dule tha se e gjitha kjo ndodh nga momenti i deliri te edi Ramës i cili, i gjendur në një dëshpërim nga skandalet e njëpasnjëshme perdor fjale qe nuk i njeh.

Nderkohe për Artur Zhejin: Ky përdorim vjen nga avokacioni ne shqip i ketyre fjaleve që Rama e mendon dhe gjen një variant greqisht të saj.

Vangjel Dule replikoi me Zhejin duke thene: Ateherë do hap kurse për greqishten në parlament, por Zheji si mjeshter i perdorimit politik dhe tashme kundershtar i paepur ndaj Vangjel Dules shtoi: Po hape kurse dhe ndejte tek kafja e PPDNJ, nuk do kesh vota… Pra, nga debati gjuhesor ne ate politik dhe…

Share: