Home KRYESORE Donte të testonte besnikërinë e të dashurit, por vajza shokohet nga ajo...

Donte të testonte besnikërinë e të dashurit, por vajza shokohet nga ajo çfarë zbulon

Ndodh që nga dashuria të zhgënjehesh. Kështu ndodhi edhe me këtë vajzë, e cila i vendosi një kamer të fshehtë të dashurit të saj dhe e provokoi me një bukuroshe.

Në testin e mashtrimit ajo i vendos një vajzë të bukur dhe për një djalë ajo vështirë të refuzohet, por… çfarë ndodh kur gjërat marrin një kthesë tjetër?

Vajza e ka parë “live” të dashurin e saj në rrugë që i afrohet “vajza provokuese” dhe aty zbuloi të vërtetën shokuese. Djali nuk e pranoi vajzën, por tha se ishte ende i martuar, ndërkohë që të dashurës së tij nuk ia kishte thënë këtë gjë.

Ajo nuk reagoi dhe priti që ai të vinte për të folur me të. Madje ajo vendosi që ta priste atë derisa të ndahej nga gruaja e tij, pasi e donte shumë.


360grade.al

Share: