Home KRYESORE Këngëtari i njohur i përlot të gjithë: Kam një sëmundje që do...

Këngëtari i njohur i përlot të gjithë: Kam një sëmundje që do të më vrasë!

Robbie Williams hapi zemrën e tij dhe foli për betejën me të cilën përballet për vitesh, pikërisht me atë probleme të shëndetit mendor.

Këngëtari 44-vjeçare foli për depresionin dhe e quajti atë një dhimbje koke që do ta vrasë. Në fakt, ai pranoi se ka arritur disa herë pranë vdekjes dhe e krahasoi jetën e tij me atë të Xhorxh Michael.

“Për fat të mirë ose për fat të keq, nëse e lë jetën e pakontrolluar, unë tentoj ta sabotoj çdo gjë. Unë kam një sëmundje në mendjen time që dëshiron të më vrasë kështu që unë duhet të jem gjithnjë në vëzhgim”, “, tha ai.

Robbie Williams pranoi se në të kaluarën ishte i varur nga përdorimi i drogave të forta, gjatë viteve të adoleshencës.

Share: