Home KRYESORE Mjeku i njohur ironizon kryeministrit Rama

Mjeku i njohur ironizon kryeministrit Rama

Nga Petrit Vargu

Ne nje nga debatet ne parlament, zoti Rama, ne tentative per tu treguar djale modern i viteve ’70, e akuzoi Berishen qe denonte studentet qe mbanin barseta te gjata si Zdravko Colic.

Mos bej gafa zoti kryeminister, se Zdravko Colic nuk eshte shquar asnjehere per barseta, por per floke te gjata dhe barseta te shkurtra, mode kjo qe u hap shume mbas vitit ’77. Dhe qe te rinjte e atehershem e quanin model jugosllav. Promotor ne Shqiperi ka qene Taci nga Durresi, Illir Cara (Rruga e Kavajes) etj.

Ed i dashur, mos flit per gjera qe as nuk i di, e as nuk i ke jetuar. Jeta jote ka qene ndryshe, larg modernes, ne mes te rremujes. Po te kujtoj fotot e Zdravko Colic ne vite.

Share: