Home KRYESORE “EDI RAMA, KU ËSHTË KANTIERI?”

“EDI RAMA, KU ËSHTË KANTIERI?”

Nga Dr Gëzim Alpion, Birmingham, United Kingdom

MAY 29, 2018 — “EDI RAMA, KU ËSHTË KANTIERI?” – Mediat i kërkojnë llogari KM-it ndërsa Opozita vegjeton dhe Dibra vazhdon të mbetet pa zë në Parlament dhe Qeveri

Sot, një numër mediash në Shqipëri, Kosovë dhe diasporë (SHBA, MB, Zvicër, Kanada, etj), botuan një editorial për mungesën e progresit në Rrugën e Arbërit. Kjo është një listë e përzgjedhur:

• Revista Drini: https://bit.ly/2xnyl67

• Illyria Newspaper, New York: https://bit.ly/2IRD9pL

• Voice of Albanians, Zvicër: https://bit.ly/2LHibaQ

• Fjala e Lirë, Shkodër: https://bit.ly/2shoTMt

• Gazeta ‘Albanian News’, Londër: https://bit.ly/2kA0AW6

• Albspirit, Tiranë: https://bit.ly/2IUs972

Share: