Home Ja Pse Shqiperia nuk behet si Zvicera Polica bën namin me gjoba, brenda 72 orësh ndëshkohen 167 shoferë

Polica bën namin me gjoba, brenda 72 orësh ndëshkohen 167 shoferë

Kontrollet dhe masat e Policisë Rrugore Tiranë vazhdojnë çdo ditë në rrugë të ndryshme, por përsëri “shkelja e semaforit”, mbetet evidente dhe me shifra që tregojnë rrezikun që u kanoset këmbësorëve dhe vetë drejtuesve të automjeteve, në kryqëzimet dhe rrugëkalimet, që rregullohen me semafor.

Sipas njoftimit të policisë, vetëm përgjatë 72 orëve të fundit në rrugët urbane të kryeqytetit janë konstatuar dhe proceduar administrativisht për shkelje të sinjalizimit të ndritshëm (semafor), 167 drejtues mjetesh dhe motomjetesh.

Gjithashtu janë evidentuar edhe shumë shkelje të tjera të rregullave të qarkullimit rrugor, që janë burim aksidenti, si: mosperdorimi i kaskave mbrojtëse, përdorimi i celularit gjatë drejtimit të mjetit, mosrregullimi i shpejtësisë në qendrat e banuara si dhe drejtimi i mjetit nën efektin e alkoolit.

Policia vendos gjoba per shkeljen e semaforit on Vidnews.

Share: