Home KRYESORE Zemra është kryeqyteti i mendjes … Nga Emily Dicknison

Zemra është kryeqyteti i mendjes … Nga Emily Dicknison

Përktheu: Elona Caslli

Zemra është kryeqyteti i mendjes.
Mendja është një shtet i vetëm.
Zemra dhe mendja bashkë
bëjnë një kontinent të vetëm.
Vetëm një popullsi ka.
Mjafton, aq e madhe sa ç’është.
Ky Komb i dalldisur.
Kërko- Je ti.

Share: