Home KRYESORE Zjarret ne Greqi, Nënkryetarja e Bashkise se Maratonës: Jap dorëheqje pasi, askush...

Zjarret ne Greqi, Nënkryetarja e Bashkise se Maratonës: Jap dorëheqje pasi, askush tjetër nuk e bën

Zëvendëskryetarja e Bashkisë Maratona Dimarra Lambarou ka dhene doreheqje, duke shprehur turpin për “ata në pozita përgjegjësish që nuk e kanë marrë kurrë. Detyrat e kryetarit të komunës e kaluan sallën e qytetit dhe karrigen. Une nuk besoj as kryebashkiakun as edhe prefekturen…

Share: