Home KRYESORE VIDEO/ LRI i dërgon kryeministrit Edi Rama, një mesazh të rrallë

VIDEO/ LRI i dërgon kryeministrit Edi Rama, një mesazh të rrallë

Nga Jala ku të rinjtë e Lëvizjes Rinore për Integrim ndodhen prej disa ditësh kanë dërguar një përshëndetje për të gjithë, duke mos harruar dhe kryeministrin Edi Rama që në vargjet e këngës së tyre të titualluar “marshi i rinisë” e quajnë piktori i jeshiles.

Ndiqini pamjet:

Share: