Home KRYESORE Moisi Habilaj është marrë vetëm një herë në pyetje nga prokurorët shqiptarë

Moisi Habilaj është marrë vetëm një herë në pyetje nga prokurorët shqiptarë

Moisi Habilaj është marrë në pyetje vetëm një herë nga grupi i prokurorëve shqiptarë në Katania. E ndërsa në media u fol pëër një dëgjesë të dytë në Katania, gazetarja Alba Kepi thotë se i vetmi rast kur Moisi Habilaj është marrë në pyetje ka qenë data 30 maj.

Një ditë më pas është zhvilluar dhe seanca e parë gjyqësore, ka qenë një seancë e shkurtër pasi është parashtruar vetëm kërkesa e avokatëve për gjykim të shkurtuar, që është pranuar nga trupi gjukues.

Me shumë gjata Nezar Seitaj dhe Moisi Habilaj pritet të jenë në sallën e gjyqit nesër, seanca e dy gjyqësore. Ndërkohë Fatmir Minaj vijon të hetohet në gjendje të lirë. Nuk ka prova të mjaftueshme për Minaj./Lapsi.al

Share: