Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: DEBIC, PROFESIONALIZEM QE NGA 1920

Sugjerimet e Shijes: DEBIC, PROFESIONALIZEM QE NGA 1920

Që nga themelimi i kompanisë Debic në 1920, ajo është bërë referencë për produktet e qumeshtit për shumë shefa pasticerie, bukëpjekës, shefa kuzhine, specialistë të cokollates dhe cateringut. Dhe nuk është nje koicidencë që dhe kompania Neranxi është prej vitesh distributor ekskluziv i Debic në Shqiperi.

Qëllimi është gjithmonë i njëjtë: për të siguruar zgjidhje të kualitetit të lartë të qumështit që plotësojnë nevojat reale të sektorit të ushqimit në fushën e restoranteve dhe pasticerive profesionale.

Ne rrjetin e dyqaneve N. Neranxi ju do të gjeni Qumësht me 32% dhe 35 % Yndyrë, Pana Kuzhine, Gjalpë Profesional për pasticeri, Yndyrë me përqindje gjalpi dhe vaji vegjetal për skuqje dhe pjekje, Shllak për dekorime etj.

Share: