Home KRYESORE Aida Hoxholli: TETORI – MUAJI PER NDERGJEGJESIM PER KANCERIN E GJIRIT.

Aida Hoxholli: TETORI – MUAJI PER NDERGJEGJESIM PER KANCERIN E GJIRIT.

Per te gjitha mikeshat e mia ,per nenat ,motra dhe grate tuaja: kushtojini me shume vemendje shendetit tuaj qe problemet te mos behen me te medha.Ti kushtojme vemendje vetes tone ashtu si iu perkushtohemi ne familjeve tona.

Çdo vit kanceri i gjirit u merr jetën miliona grave kudo në botë. Për të luftuar këtë sëmundje që rrezikon të kthehet në epidemi, Organizata Botërore e Shëndetësisë, ka shpallur muajin tetor, si muajin e luftës kundër kancerit të gjirit.

Një fjongo rozë dhe më shumë vëmendje ndaj këshillave të mjekëve, mund t’i shpëtojnë jetën një gruaje të prekur, pasi ky lloj tumori renditet si një ndër të vetmit e kancereve që mund të parandalohet.

Share: