Home KRYESORE Balerina e njohur: Nuk late gje pa thene per Elvana Gjaten! E...

Balerina e njohur: Nuk late gje pa thene per Elvana Gjaten! E keni gjuhen zeher si gjarper.

Nga Artenida Gjoni

Nuk late gje pa thene per Elvana Gjata.
Po si nuk ju mbaruan fjalet more te keqen.
Po prandaj kur largohemi per te punuar ne shtet tjeter u rrime sa me larg shqiptareve se e kane gjuhen zeher si gjarper. U punon mendja juve per moral, per paragjykime.

Po shikoni njehere familjet tuaja, se mos ju ngelet njeri i shpise pa pune, a mos gruaja ose burri ua dredh me ndonje tjeter, a se mos ngeleni pa copen e bukes.

Lereni Elvanen, Elvana eshte Entertainer.

Nk ju pushon truri se punuari juve jo, se dhe une qe punoj e po me del djersa ballit ne Dubai, mendoni se kam ndonje Sheik ktej dhe jam Eskorte. Nk e di sa mesazhe marr ne Inbox per budalliqe te tilla.

Po nk e keni fajin ju jo, jane bere mediat si plakat e lagjes. Ju japin ushqim si peshqit. Prandaj kemi dhe kete qeveri, se ka kush te votoje. Po te votojne te gjithe pa perjashtim, do ishim vend tjeter.

Shikoni jeten tuaj se me ra pika duke ju thene. Keni marre namin e keq neper bote.

Share: