Home KRYESORE “Emiliano Nuhu rrezikon jetën”, Koka: Durim Bami ka udhëtuar drejt Zvicrës…

“Emiliano Nuhu rrezikon jetën”, Koka: Durim Bami ka udhëtuar drejt Zvicrës…

Gazetari Bledian Koka ka lëshuar një bomb gjatë emisionit 360grade të Artur ZHEJI-t. Sipas tij, Durim Bami është në Zvicër dhe kjo ka vënë në alarm policinë helvete për të mbrojtur jetën e oficerit Emiliano Nuhur, që zbulojë skandalin “Xhisiela”

Bledian Koka: Unë mendojë që këtu s’mund të ndodhi asgjë nëse nuk do qeveria. Edhe për vrasjen, e komandon qeverinë. Emiliano Nduhu është në rrezik. KA një informacion se Durim Dani ëhstë në zvicër. Përmes kufirit të Kosovës, nga Prishtina në Zvicër dhe konfirmohet përmes sistemit TIMS. Autoritetitet Zviceriane e kanë marrë Emiljano Nuhun dhe e kanë çuar në një vend të fshetë dhe mjaft të sigurtë, pasi ju rrezikonte jeta. Kjo bazuar dhe në deklaratën e vetë Nuhut. Po si ka mundësi që Dani, i njohur për lidhjet me krimin e precedentët lëviz lirshëm nga Shqipëria. Dhe nëse ndodh ndonjë vrasje, i vetmi përgjegjës që ka marrë në këtë drejtim është Kryeministri Edi Rama, që tha do e ndjekim këmba këmbës këtë horr.


360grade.al

Share: