Home KRYESORE Këmishë drite… Nga Anila Kruti

Këmishë drite… Nga Anila Kruti

Këmishë drite

Mbaja veshur gjithnje një këmishë drite.
Në krahë rrisja foshnjat e vogla ëndrra .
Këndoja ninulla nëpër pyje.
Frutat e pjekura i mbaja gji.
Çdo natë lusja një psalme bible.
E nesërmja
me arratiste me zogjtë .
Dhe krejt si dritë të mbuloja ty. .

Share: