Home KRYESORE Refuzuar viza amerikane Vangjush Dakos? Ja si përgjigjet kryetari i Bashkise

Refuzuar viza amerikane Vangjush Dakos? Ja si përgjigjet kryetari i Bashkise

Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako deklaroi se viza amerikane i është refuzuar për arsyen e mosplotësimit të dokumenteve mbi pasurine.

I pyetur nga kryeredaktori i gazetës Panorama, Robert Rakipllari, nëse i është refuzuar viza amerikane? Dako tregoi se ka shkuar bashkë me vajzën dhe gruan e tij në Ambasadën Amerikane për të aplikuar për vizë.

Ambasada më kërkoi sa shtëpi dhe automjete ke, ndërsa unë i përgjigja në lidhje me kërkesat e saj dy shtepi, tre makina. Sipas tij, ambasada i kërkoi të kthehet në shtëpi, pasi do të marrte përgjigjen disa ditë më vonë dhe se refuzimi i perkohshem kishte te bente me deklaratat e pasurise dhe se ai nuk kishte aplikuar me per vize per arsye te tjera

Share: