Home KRYESORE ASTIRI, Nora Malaj kryeministrit Rama: Dallëndyshe ktheje ndryshe…

ASTIRI, Nora Malaj kryeministrit Rama: Dallëndyshe ktheje ndryshe…

Nga Nora Malaj

Dallëndyshe ktheje ndryshe! Me zë dhe me figurë KM i asaj kohe për të marr votat ju betohej banorëve se do t’ju jepte shtëpitë e tyre!

Po ironia e fatit , për ata që besuan në “seriozitetin “ dhe “sinqeritetib”😜e KM është se sot po me zë e figurë , me fadroma e me kryqe te dera , po kjo qeveri ju thotë banorëve se ju nuk jeni të denjë për të jetuar në shtëpitë tuaja.

Në një vend ku KM sillet si diktator , shteti ka rënë! Ndaj askush nuk mund të ndalojë qytetarët e saj të mbrojnë atë që është themeli i jetës shtëpia , e embla shtëpi! Sot shteti ka rënë . Këtë e tregon edhe kjo vidio me zë e figurë.

Është kapur për fyti nga interesi i oligarkëve dhe ka harruar interesin e qytetarëve! Sot në Shqipëri ka vend thënia :”As rroj, as vdes , po jam pa mend” ! Dhe fund po troket në derë..

Ndiqni videon : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1695345073905217&id=424833320956405

Share: