Home KRYESORE Ja cilët janë 12 personat e ndaluar në Gjirokastër

Ja cilët janë 12 personat e ndaluar në Gjirokastër

Êçäåßá ôïõ 35÷ñïíïõ Êùíóôáíôßíïõ Êáôóßöá óôïõò ÂïõëéáñÜôåò Áëâáíßáò ôçí ÐÝìðôç 8 Íïåìâñßïõ 2018. (EUROKINISSI/ËÅÙÍÉÄÁÓ ÌÐÁÊÏËÁÓ)

Në emisionin “Open” në Top Channel, gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha raportoi nga Gjirokastra se çfarë po ndodh pas ceremonisë së varrimit të Kostandino Kacifas në Bularat të Gjirokastrës.

Gazetarja ka mësuar në rrugë jo zyrtare se në mbrëmje janë ndaluar 12 persona, 6 nga të cilët janë shtetas grekë, ndërsa 6 të tjerë janë minoritarë.

Emrat e personave të ndaluar:

Andrea Panajot Kuri.
Thoma Filip Stefo
Kristo Anastas Duci
Haralamb Nikolla Karathano
Thanas Vangjel Papas
Pirro Kosta Panajoti
Dhimiter Nasipa Kostandinos
Nina Dhionis Dinos
Kostantandinos Grigoris Gizolis
Anestis Kostaqis Panajotis
Jorgos Dhimitris Varelas
Athanasis Jorgos Papas
Nga forcat anti terror Fier, janë ndaluar Apostol Jorgo Thoma dhe Theodhor Nikolla Petropulos.

v.l/ Dita

Share: