Home KRYESORE ‘8 Dhjetori i dytë’/ Studentët paralajmërojnë edhe nesër protestë

‘8 Dhjetori i dytë’/ Studentët paralajmërojnë edhe nesër protestë

Studentët kanë njoftuar se protesta do të vazhdojë edhe të shtunën paradite para godinës së Ministrisë së Arsimit.

Përmes një njoftimi në rrjetet sociale, ata bëjnë me dije se protesta do të mbahet sërish tek Ministria e Arsimit në orën 10:00, për të kërkuar plotësimin e kushteve dhe jo negociata, siç kryeministri njoftoi sot.

Share: