Home KRYESORE Çmenden drejtuesit e Vodafon Albania, e çojnë 18 mijë lek ofertën mujore!

Çmenden drejtuesit e Vodafon Albania, e çojnë 18 mijë lek ofertën mujore!

Qindra qytetarë irritohen me kompaninë Vodafone Albania, shkak ofertat dhe shërbimi skandaloz.

Tani oferta mujore në janar do të jetë 18 mijë lekë, tre ditë pune e një buxhetori.

AKEP dhe të tjerët i shmangen përgjegjësisë për të monitoruar tregun nga abuzimet me çmimet dhe shfrytëzimim pa kriter të telekomunikacioneve, në kundërshtim me mbrojtjen e konsumatorit./faktor.al

 

Share: