Home KRYESORE Nuk mund te jesh dot njeherazi dhe politikan, dhe minister, dhe deputet,...

Nuk mund te jesh dot njeherazi dhe politikan, dhe minister, dhe deputet, dhe biznesmen dhe shkencetar…

Nga Mirela Bogdani

Per Vetingun Akademik: Sepse nuk mund te jesh dot njeherazi dhe politikan, dhe minister, dhe deputet, dhe biznesmen dhe shkencetar… se shkenca do jo vetem tru, por dhe kohe per tju perkushtu librave dhe kerkimit shkencor!

Prandaj zhvatja e titujve Dr e Prof nga politikanet, pasi i zhvaten politikes gjithshka, ishte turpi me i madh dhe denigrimi i akademizmit!

Prandaj jam e sigurte qe te gjithe politikanet me tituj te marre 10 vitet e fundit do dalin plagjiatura…sic po dalin!

Veting Akademik: sepse vetem filtri i titujve e doktoraturave, duke fillu nga drejtuesit e universiteteve, do te spastroje universitetet shqiptare nga pedagoget medioket, te paafte dhe te korruptuar, qe sot perbejne shumicen!

Felt great kur ne emer te gjithe studiuesve te diplomuar jashte ne protesten sot para studenteve i ftova ti bashkohen levizjes per “Veting Akademik – le te filloje nga Une”!

Share: