Home KRYESORE Reagim i Shërbimit Informativ të Shtetit:

Reagim i Shërbimit Informativ të Shtetit:

“Lajmi për publikimin e informacioneve sekrete të SHISH është i pavërtetë. SHISH deklaron se e trajton informacionin e klasifikuar në bazë të rregullave ligjore dhe në përputhje me standardet e NATO-s dhe BE.

Me keqardhje nuk mund të bëjmë asnjë koment më shumë.”

Share: