Home Ja Pse Shqipëria nuk behet si Zvicera Studentët drejt Ministrisë së Arsimit, bllokohet Tirana

Studentët drejt Ministrisë së Arsimit, bllokohet Tirana

Studentët janë duke marshuar drejt Ministrisë së Arsimit dhe duke hedhur slogane kunder saj. Janë studentët e Inixhinierisë së Ndërtimit dhe ata të Arkitekturës që në këto momente jane ulur të rrethrrotullimin e Zogut të Zi dhe me pas ata do te marshojne drejt Rruges se Durresit, para Ministrise se Arsimit.

Nga ana tjeter ne Bulevard marshojne studentet e degeve te tjera te Politeknikut dhe pasi qendrojne disa minuta para Kryeministrise marshojne dhe ata drejt Ministrise.

Share: