Home KRYESORE Kongresmeni Eliot Angel takon shqiptaret ne New York

Kongresmeni Eliot Angel takon shqiptaret ne New York

Miku i shqiptarëve takimin e parë që kishte pasi mori postin e kryesuesit për politikë të jashtme në Kongresin Amerikan e kishte me Shqiptarët e Amerikës ku janë tubuar në Nju Jork! Përballë z. Eliot Engel është miku i tij i ngushtë Ilaz Kadriu, nënkryetar i LDSHM-së dhe Xhevat Prespa kryetar i LDSHM-së si dhe shumë aktivistë tjerë të shoqatave shqiptare që veprojnë në Amerikë!

Shërbimi për informim i LDSHM-së SHBA/Evropë

Share: