Home KRYESORE Në keni një Zot.Strehoni të pa strehët.

Në keni një Zot.Strehoni të pa strehët.

Thirrje bashkive dhe pushtetarve strehoni të pastrehet.

Nga Gani Murati.

Rasti i mbremshem i vdekjes se nje qytetari te pastreh tregon qe shteti ka renë.

Me kete shkrim i drejtohem ju keshilltarëve të bashkive, ju kryetarve te bashkive, ministrtave në qeveri, dhe cdo pushtetari nga mazhoranca.

Lerini tenderat dhe mbushjen e xhepave per pak ditë dhe hidhni nje sy në lypsat dhe të pastrehët, në ata që edhe këto netë të acarta po e ngrysin natën jashtë, strehoni te pakten ne keto netë fatkeqe për ta.

.

Nuk ju kushton asgje.

Janë taksat tona që paguajmë për ju por edhe për të mdihmuar këta të pastrehë. Nuk po ju kërkojmë tju bleni shtepi, po aman te pakten keni mundesi ti strehoni per nje muaj, keni mundesi ti sherbeni nje pjate supe të ngrohtë.

Mos i lini te vdesin rrugve nga acari, jane njerz nga gjaku jone, mendoni o pushtetare qe jeni ne pushtet.

Mendoni nje dite te vetme te flini jashte dhe si do ju duket.

Thirrja ime eshte ti strehoni.

Mos i braktisni, nuk mund te vdesi nje person si puna e nje kafshe,zgjohuni pushtetar hapni syte dhe shikoni se si burri botes vdes para nje spitali, shikoini njëhere shikoini lajmet të pakten se per ti pare ata realisht as qe behet fjalë.

Nga Gani Murati

Share: