Home KRYESORE Rama: Kjë është fytyra e pegmarrësve të protestës

Rama: Kjë është fytyra e pegmarrësve të protestës

Me qindra e mijëra studentë janë jashtë auditoreve në gjithe universitetet pubike. Shumë syresh janë duke u tubuar në protesten para Kryeministrise. Por, Rama e quan pengmarrje.

“Mbyllja me dhunë e dyerve të disa fakulteteve është fytyra kuptimplotë e pengmarrësve të një proteste shembullore, e cila tanimë ka hyrë në fazën e realizimit të kërkesave bazë dhe zhvillimit të një Dialogu të brendshëm për objektivat specifikë të çdo fushe studimesh #MeStudentët”, shkruan Rama në Twitter ndërsa poshtë zyres se tij protestohet

Share: