Home KRYESORE Reportazh i ZDF: Çfarë po ndodh me studentët në Shqipëri (video)

Reportazh i ZDF: Çfarë po ndodh me studentët në Shqipëri (video)

Televizioni gjerman ZDF në edicionin e tij qendror ka pasqyruar protestën e studentëve në Tiranë.

Në një reportazh që ZDF i ka kushtuar kësaj proteste flasin studentë dhe analistë.

Ata tregojnë situatën në të cilën ndodhet arsimi i lartë në Shqipëri.

Televizioni i njohur gjerman sjell pamje nga protesta para kryeministrisë.

Një nga studentët që ka shoqëruar gazetarët tregohen kushtet e këqija të konvikteve në Shqipëri.

Kronikën për protestën e studentëve e shikoni tek minuta e 10:50.

v.l/ Dita

ZDF protesta student on Vidnews.

Share: