Home KRYESORE Shperthen Andrea: Parlamenti i Republikes se Shqiperise si kafeneja me e ndyre...

Shperthen Andrea: Parlamenti i Republikes se Shqiperise si kafeneja me e ndyre e piset e shemtuar!

Parlamenti i Republikes se Shqiperise si kafeneja me e ndyre e piset e shemtuar ku mblidhen per tu share, te pershtatshmit e kesaj hapesire!

Asnje fjali per problemet e ketij vendi! Asnje fjali per qytetaret! Asnje mendje e urte! Asnje drite shprese! Fjalori juaj,fjalimet tuaja nuk kane asnje lidhje me liderat e nje kombi!

Nder te tjera jeni shembulli me keq per brezin e ri! Dhe serish merrni driten e mediave dhe kohen time! Ne kete vend,e keqja eshte bere normale! ….

Dhe e keqja juaj (te gjitheve) nuk ndalet! A keni Zot!?

Share: