Home KRYESORE SUGJERIMET E SHIJES: IRCA – NOCCIOLATA INDUSTRY

SUGJERIMET E SHIJES: IRCA – NOCCIOLATA INDUSTRY

IRCA – NOCCIOLATA INDUSTRY – krem me cilësi të lartë të shijes së gianduia, aromatizues i kremrave, mbushjen e produkteve të ëmbëlsirave pas pjekjes.

Pesha neto: 13 kg

NOCCIOLATA INDUSTRY është një krem me cilësi të lartë me shije gianduia. Eshte nje krem i butë, me ngjyrë lajthie dhe i lehte ne aplikim per tu perhapur. Është gati per përdorim si për farcitura ëmbëlsirash ose per te mbushur croissants, brioches, crêpes, krapfen, pan di Spagna dhe mund të përdoret si aromatizues i kremrave te pasticerise, kremit të rrahur, krem gjalpit, mousse dhe kremit bavarez.

Duke e përziere mirë në pjesë të barabarta me krem të ngrohtë pasticerie është një nderton nje shtresë te shkëlqyer për profiterol. Në sajë të rrjedhshmerise së tij, ky produkt gjithashtu mund te perdoret per përgatitjen e mbushjes së pralina dhe baci di dama.

Produktet Irca i gjeni ekskluzivisht per Shqiperine dhe Kosoven tek Neranxi.

Share: