Home KRYESORE Video/ Thirrja e studentëve: “Bashkohuni me ne, mos rrini në kafene”

Video/ Thirrja e studentëve: “Bashkohuni me ne, mos rrini në kafene”

Studentët e Ekonomikut po marshojnë përgjatë Rrugës së Elbasanit për tu bashkuar me studentet e tjere tek Kryeministria. Gjate marshimit të tyre, ndalojne disa sekonda përpara kafeneve dhe u bëjnë thirrje qytetarëve: “Bashkohuni me ne, mos rrini në kafene!”

Studentët u rikthehen protestave pas pushimeve të dimrit. Ata thonë se kërkesat e tyre nuk janë plotësuar nga Qeveria.

Share: