Home KRYESORE Shkodra marshon kunder abuzimeve seksuale (video)

Shkodra marshon kunder abuzimeve seksuale (video)

Ne Shkoder student dhe pedagog jane bashkuar ne nje marshim kunder rasteve te abuzimeve seksuale. Me pankarta ne duar dhe gojen e  lidhur me para , studentet kane dhene mesazhin se nuk duhet te heshtet para rasteve te perdhunimeve dhe dhunes qe po trondit shoqerine shqiptare.

Ka patur dhe qytetare te cilet nuk kane qendruar indifferent ndaj marshimit te te rinjve dhe jane bashkuar mesazheve ndaj dhunes, duke thene se heshtja vetem sa e degradon shoqerine.

Pas marshimit nga fakulteti juridik ne pedonalen e qytetit , te rinjte jane ndalur para bashkise ku kane bere thirrje qe pushteti te  mos qendroje ne heshtje port e veproje kunder cdo rasti abuzimi ndaj vajzave te grave.

Share: