Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Orizi i Zi Venere nga Robo

Sugjerimet e Shijes: Orizi i Zi Venere nga Robo

Orizi Venere karakterizohet nga kokrrat e vogla, te rrumbullakta dhe me ngjyre te zeze.

Shija e tij e forte dhe e thelle e bejne idealin per pjata elegante qe theksohen dhe marrin me teper vlere fale shijes se tij intense dhe aromes unike.

Mund ta perdorni si shoqerues per pjatat kryesore, ta insertoni ne sallata apo edhe ta sherbeni si pjate te pare.

I shkelqyer per risotto me karkaleca dhe kunguj te njome.
Po ju si do te na e prezantonit ne restorantin tuaj?

Orizin Venere e gjeni tek dyqanet e rrjetit Neranxi per familjaret dhe tek Kompania Neranxi per profesionistet dhe chefat e kuzhines.

Share: