Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: POLENTA E ÇASTIT Antico Forno nga ROBO

Sugjerimet e Shijes: POLENTA E ÇASTIT Antico Forno nga ROBO

Bëhet nga një misër i mirë nga fushat italiane, e përzgjedhur dhe përpunuar brenda një impianti avantgardë që transformohet në një produkt të shijshëm dhe natyral.

E Parapjekur në avull nëpërmjet një përpunimi të veçantë lejon që në një minutë një polenta të pasur në shije sipas traditës së dikurshme.

Ju lejon të realizoni një polenta të lidhur dhe të lehtë për ta servirur në pjatë dhe duke mbajtur një formë kompakte.

Mund ta servirni me të gjitha tipet e raguse, me djathë, me vaj ulliri, gjalpë si dhe me produkte te skuqura ose të grillës.
Pesha neto: 375g

E gjeni tek dyqanet e rrjetit Neranxi.

Share: