Home Ja Pse Shqipëria nuk behet si Zvicera Ambasadorja e Kosoves ne Itali vazhdon te sulmohet nga Prishtina!

Ambasadorja e Kosoves ne Itali vazhdon te sulmohet nga Prishtina!

Alma Lama, ambasadore e Kosoves ne Itali duket se vazhdojne ta shohin shtrenber sepse e konsiderojne si te Shqiperise dhe jo te Kosoves!

Se fundi ajo ne faqen e saj ne Facebook shkruan se me te gjithe ata qe shpifin kunder saj do takohet ne Gjykata, por thote anbasadorja Lama qe ka punuar gjate edhe si gazetare, si mundet qe disa gazetare ne Kosove te sulmojne perfaqesuesen e shtetit te tyre ne nje shtet tjeter!?

Ja statusi i plote i znj. lama

“Miq,

me heret kam ngritur padi ndaj Gazetes Express per shpifje. Dhe e dine mire se do te humbin, edhe pse mund te bejne presion mbi gjyqtaret.

Mirepo meqe nuk po marrin vesh, do i padis edhe per kete shpifje te radhes.

Ne ministri e dine se kur e perfundoj misionin une, i kane te gjitha detajet.

Do ju vije radha edhe atyre qe shpifin nga brenda ministrise. Eshte ceshtje ditesh.

Turp per kete media dhe gazetaret e saj qe sulmojne perfaqesuesen e shtetit te tyre.

Askund nuk ndodh kjo. Askund nuk sulmohen ambasadoret!”

Share: