Home KRYESORE Folklori, Avniu, dhe Puçistet e 2019!

Folklori, Avniu, dhe Puçistet e 2019!

Nga Dritan Haxhiraj

Vendi eshte ne Krizen Artificiale me te madhe qe Sistemi vete prodhoi.

Aktoret kane ndare pjeset e protagonizmit por nuk kane ndare akoma pergjegjesit.

Meqense armikun, agjenturat
komplotete i shohin gjithmone nga jashte dhe keta qe jane ne Republiken e Shqiperise jane pa faje, ju kujtoje vetem nje hape te madhe.
Flasin te gjithe per Popullin Shqiptare, pergjerohen per te kane vrare e grabiture ne emrin e ketij populli.


Jane keta qe kane realizuar..
1992
1996
1997
1998
2008
2011
2018
2019

Ka vetem nje menyre per te dale nga ky ngërç.
Ka nje institucione qe mbulohet nga Z.Ibrahimi i cili te filloje hetimet para per pasurine e KM , Kyetarit te Bashkise Tirane ( jashte e brenda vendit) per tu bere i besueshem tek pjesa tjeter e popullit ajo qe nuk ka besim dhe mbas tyre meqe Presidenti i Republikes me qetesi e dashuri siç u shpreh sot eshte gati te hetohet kjo pune te vazhdoje me “Burrin e Kombit” dhe me Kryetarin e Opozites.

Keshtu 3.6 milion Shqiptare te bien rehat nga keta.

Se keta punen e tyre e njohin mire por edhe pjesa tjeter e ka ndare mendjen qe ata 88% qe nuk i Votuan te dielen e 30 Qershorit 2019 ne Bllok te behen avash-avash 100%.

Jane Turpi yne Kombetare.

Share: