Home KRYESORE Shperthen mjeku i njohur: Cdo turp tuajin e ktheni ne triumf

Shperthen mjeku i njohur: Cdo turp tuajin e ktheni ne triumf

Nga Petrit Vargu

Kaq te shterpe jane drejtuesit e shendetesise ne mendime dhe ne arritje,sa dje ministrja e shendetesise na mbante konderenca ne TV te ndryshme ,per emerimin e 36 mjekeve te rinj

Dikur emerimet beheshin me nje te rene te lapsit.Por nuk eshte ketu shqetesimi.Problemi eshte se cdo vit mbarojne mjekesine aferisht 250 studente.

Mesatarja e studenteve qe marrin specializime ne vit eshte rreth 60.Ku shkojne studentet e tjete qe kane mbaruar mjekesine zonja ministre?

Te forte jini!!!! Cdo turp tuajin e ktheni ne triumf.

Share: