Home KRYESORE Ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë, zonat dhe oraret

Ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë, zonat dhe oraret

OSHEE ka njoftuar se nesër datë 3 tetor do të ketë stakime energjie në zona të ndryshme të Tiranës për shkak të punimeve të planifikuara në kuadër të investimit për rikonstruksionin e kabinave.

Zonat ku do të ketë ndërprerje janë:

09:00-11:00, rruga e Kavajës, rruga “Kel Kodheli”.

11:20-15:00, rruga “Kongresi i Lushnjes”, rruga “Ylbere Bylykbashi”.

13:00- 15:00, rruga “Urani Pano”, prane Veve Center.

09:00-15:00, rruga e Dibrës, rruga e Barrikadave, rruga “Ibrahim Buzhiqi”, rruga “Dervish Hekali”, rruga “Riza Cerova”, rruga “Idriz Dollaku”, rruga “Shemsi Haka”.

10:00- 12:00, rruga “Dervish Hatixhe”, rruga “Bardhok Biba”. /Opinion.al

Share: