Home KRYESORE Riatdhesohen 100 shtetas shqiptarë nga Franca, Belgjika e Gjermania

Riatdhesohen 100 shtetas shqiptarë nga Franca, Belgjika e Gjermania

100 shtetas shqiptarë janë riatdhesohen ditën e sotme. Personat që janë rikthyer në Shqipëri kishin kërkuar azil në Francë, Belgjik dhe Gjermania.

Mësohet se 43 persona ishin nga Franca, 5 nga Belgjika dhe 52 nga Gjermania. Këta persona kanë shkelur rregullat e lëvizjes në zonën Schengen.

Ndërkohë, Policia e Shtetit Shprehet se për të gjithë shtetasit shqiptarë që të respektojnë rregullat e lëvizjes në hapësirën Schengen dhe mos të bëjnë përpjekje apo shpenzime duke rënë pre e mashtrimeve për të përfituar azil, pasi shanset për azil janë zero./ Opinion.al E.Xh.

Share: