Home KRYESORE 28 nentori si dite proteste!

28 nentori si dite proteste!

Nga Fondacioni Albania

Protestë kombëtare më 28 Nëntor, në Tiranë, kundër kastës politike, me Flamurin, për Flamurin! 10 ftesat e Fondacionit Albana

Miq e dashamirës, duke parë mbështetjen që keni dhënë duket qartë, që vendimi juaj është për protestë kundër kastës/klasës politike.

Data e Protestës është 28 Nëntori, ora 11:00, tek shtatorja e Ismail Qemalit në Bulevardin Dëshmorët e Kombit, përballë Hotel Rognerit ( për ata që nuk e dinë, te lulishtja mes zyrave të Kuvendit dhe Presidencës).

Fondacioni Albana fton të gjithë shqiptarët, kudo që ndodhen në trojet etnike e Mërgim/Diasporë, dhe në mënyrë të vecantë grupimet e mëposhtme:

10 ftesat
1- Ftojmë miqtë e dashamirësit të na ndihmojnë për një shpërndarje/share të këtij njoftimi, në mënyrë që të lajmërohen sa më shumë shqiptarë
2- Ftojmë gjithë patriotët e grupimet patriotike dhe antiestablishment për bashkëorganizim dhe bashkëpunim
3- Ftojmë gjithë shqiptarët e paangazhuar që flasin me heshtje, që ta shprehin protestën ndaj kastës
4- Ftojmë gjithë shqiptarët që duan demokracinë e vërtetë dhe urrejnë cdo formë autokracie dhe oligarkie
5- Ftojmë gjithë studentët që ndihen të mashtruar e të pashpresë për të ardhmen e tyre
6- Ftojmë gjithë emigrantët që të ndihmojnë protestën nëpërmjet të afërmve dhe miqve të tyre ose ekonomikisht grupimet në qytetet e tyre
7- Ftojmë gjithë shqiptarët që ndihen të grabitur dhe të pasigurtë për të ardhmen e shtëpive, familjeve dhe pronave
8- Ftojmë gjithë biznesin e vogël e të mesëm, që ndihet i rrënuar e në luftë për mbijetesë, prej gjobvënies e sistemit tatimor
9- Ftojmë gjithë të papunët, pensionistët e shtresat në nevojë, të cilët janë pa zë e nuk i dëgjon askush
10- Ftojmë gjithë shqiptarët që ndihen të zhvlerësuar e të kërcënuar prej mekanizmave të këtij sistemi të kalbur

Pse 28 Nëntori ?

Në 28 Nëntor 1912 shqiptarët lidhën dy betime me njëri-tjetrin dhe mes shtresave të ndryshme shoqërore për përmbushjen e projektit të Rilindjes Kombëtare.

1- Betimi i parë ishte për lirinë, Pavarësinë e Shqipërinë Etnike
2- Betimi i dytë ishte për mirëqenien, drejtësinë, sigurinë e shtëpisë, familjes e pronës, si dhe për shtetin kombëtar e demokratik

Sot, të gjithë mund të thonë haptazi se të dyja besat janë shkelur nga kastat politike në pushtet dhe projekti i Rilindjes Kombëtare ka përfunduar në kosh.

Sot, kasta politike është duke përfunduar veprën e saj të shpërbërjes së kombit shqiptar, duke e cuar Shqipërinë drejt humbjes së lirisë e sovranitetit, nga Brukseli drejt Beogradit. Nga Shqipëria Etnike po shkojmë të integrohemi tek Serbia e Madhe, prej Bosnjës në Maqedoni.

Sot, kasta politike është duke përfunduar veprën e saj të grabitjes së plotë të të gjitha pasurive kombëtare dhe të djersës e mundit të gjithë shqiptarëve, të kapjes së përjetshme të të gjitha pushteteve dhe skllavërimit të plotë të shqiptarëve, si dhe të zbrasjes së Shqipërisë nga shqiptarët, i cili ngjan me një spastrim etnik metodik.

Ky 28 Nëntor duhet të jetë edhe Festë për Flamurin e të festojmë për veprën e madhe të Rilindjes Kombëtare, por edhe protestë ndaj kastës politike dhe shkatërrimit të plotë të projektit të Rilindjes Kombëtare.

Le të jetë pra, ky 28 Nëntor edhe Dita e Flamurit Kombëtar, por edhe Dita e Zemërimit Kombëtar.

Dita e Zemërimit Kombëtar, për atë që Shqiperia duhet të ishte dhe NUK është!
Dita e Zemërimit Kombëtar, sepse Shqipëria me këtë kastë NUK mund të bëhet!
Dita e Zemërimit Kombëtar, që shqiptarët e gjunjëzuar të ngrihen në këmbë!

Share: