Home KRYESORE Biznesmeni i njohur i kërkon ambasadores Kim të reagojë edhe për bizneset...

Biznesmeni i njohur i kërkon ambasadores Kim të reagojë edhe për bizneset shqiptare

Nga Nikollaq Neranxi*

Jam shume dakord me Ambasadoren e SHBA ne Shqiperi, teksa pohon se: “Klima e te berit biznes eshte shume e rende dhe se Shqipëria duhet të zbatojë rregulla të drejta dhe transparente në mënyrë të barabartë për të gjitha bizneset.”

Por do te ishte mire sikur zonja Juri Kim ta beje kete reagim, ne cdo rast kur do ta konstatoje kete fakt, edhe per bizneset shqiptare. Sepse klima e te berit biznes, ose eshte e mire per te gjithe ose e keqe per te gjithe!

SHBA po kontribuon per reformen ne drejtesi dhe kthimin e vendit ne normalitet, prandaj dhe ngritja e zerit per padrejtesi ndaj sipermarrjeve private te cilat po kalojne kohe kritike dhe po u cenohet mbijetesa, do te ishte nje sherbim shume i madh per Shqiperine!

*Nikollaq Neranxi
Kryetar i Shoqates per Mbrojtjen e Tregtareve dhe Tregut te Shqiperise

Share: