Home KRYESORE Greqi : 53 të plagosur ndërmjet tyre 43 policë

Greqi : 53 të plagosur ndërmjet tyre 43 policë

Përleshjet e fundit midis policisë dhe vendasve kanë sjellur plagosjen e 43 policëve si dhe 10 qytetarëve. Media vendase bën fjalë se dy police janë plagosur me arëmë zjarri nga përplasja me vendasit të cilët reagojnë ashpër për ndalimin e ngritjeve te kampeve të mbyllura për refugjatët në ishullin Lesvo.

Qeveria ka derguar katër skuadra të forcave policore të ndërhyrjes së shpejtë “MAT” për të shpërndarë protestuesit të cilët janë përleshur trup me trup me forcat e policisë .

Nga ana tjetër kryeministri grek deklaroi se këto kampe do të ngrihen dhe as nuk diskutohet.

Share: