Home KRYESORE Sarkazma e Dritan kaba per ambasadorin Soreca

Sarkazma e Dritan kaba per ambasadorin Soreca

QESHU, AMBASADOR, QESHU! BOTA ASHT E JOTJA!
Kunder korrupsionit?!

Nga Dritan Kaba

Eshte per te qeshur me te madhe, jo me buzeqeshje fotografike, z. Ambasador! Tallje dhe karshillek me te madh, qe mund t’i besh shqiptareve nuk ka! Tallu Ambasador, Tallu!

Dua te te kushtoj dy vargje te Migjenit per te pershkruar kete foton, me qe Rinia e vendit tone ka ikur, “e mbushur” me besim se ti po e lufton korrupsionin dhe vendi i tyre eshte ne duar “te sigurta”. Nga ky entuziasem qe kane po ikin ku te mundin. Disa syresh, ata nje mije e shtateqind femijet, vetem ne vendin tend per vitin 2018, kane bere sikur i kane braktisur nga frika e “luftes” tende kunder korrupsionit.

Jane “dridhur” nga betejat e tua dhe pararendeses tende, luftetares qe mund te krahasohet vetem me Amazonat, aq shume ka “luftuar ajo, “ e nderuara” znj. Vllahutin! Ata, Rinia, iken! Natyrisht vargjet e kushtuara asaj, te ngelen ty!

Qeshu ambasador, Qeshu
Bota asht e jotja!

Share: