Ulqinaku akuza të forta: Rama mbush burgjet me hallexhinj, ndërsa kriminelët e vërtetë bëhen ministra, deputetë…

Nga Izmira Ulqinaku Ndërkohë që Edi Rama me sistemin e tij privat të drejtësisë mbush qelitë e burgjeve me hallexhinj; trafikantët, përdhunuesit dhe kriminelët e vërtetë, bëhen ministra, deputetë e kryetarë të bashkive. Është koha e maskarenjve ku për vjedhjen e 12 mijë lekëve të vjetra mbahet në burg kryefamiljari, i cili për muaj ka pritur … Continue reading Ulqinaku akuza të forta: Rama mbush burgjet me hallexhinj, ndërsa kriminelët e vërtetë bëhen ministra, deputetë…