Home KRYESORE Parlamenti rrëzon qeverinë Kurti

Parlamenti rrëzon qeverinë Kurti

Parlamenti i Kosovës, pas një seance të gjatë, ka rrëzuar sot qeverinë Kurti. Me 117 deputetë në sallë, 82 votra pro, 32 kundër dhe 1 abstenim, kjo qeveri e humbi legjitimitetin.

Share: