Home KRYESORE Rama mbledhje online me bankat: Garanci sovrane për pagat e punonjësve që...

Rama mbledhje online me bankat: Garanci sovrane për pagat e punonjësve që nuk shkojnë dot në punë

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një mbledhje me bankat mbi paketën financiare të luftës dhe më tepër. 

Rama informon për mbledhjen me një postim në “Facebook”, ku jep edhe detaje për diskutimet.

Statusi i Ramës

🔴 ME BANKAT PËR PAKETËN FINANCIARE TË LUFTËS;
VËNIEN MENJËHERË NË LËVIZJE TË INSTRUMENTIT TË GARANCISË SOVRANE PËR PAGAT E PUNONJËSVE QË NUK SHKOJNË DOT NË PUNË;
ZGJERIMIN E PAKETËS GJATË MUAJIT PRILL👍

Share: