Home KRYESORE “#RESPEKT🙏 pĂ«r oponencĂ«n, #NEVERI ndaj minjĂ«ve tĂ« #kazanit tĂ« pusht-etit”!!

“#RESPEKT🙏 pĂ«r oponencĂ«n, #NEVERI ndaj minjĂ«ve tĂ« #kazanit tĂ« pusht-etit”!!

Gjenerai Piro Ahmetaj

TĂ« #dashur #kolegĂ«/miq đŸ‡ŠđŸ‡±,

  1. Paraprakisht, mĂ« duhet tĂ« falenderoj 10ra gazeta & portale pĂ«r publikimin e opinionit: “Propozimet e MM = nĂ« #shkelje tĂ« #KushtetutĂ«s & denigrim tĂ« #ushtarakĂ«ve”!

Po ashtu, përshëndes disa mijëra kolegë/miq brenda & jashtë vendit, për konsideratat inkurajuese si dhe rezervat racionale që më kanë adresuar në këtë rast, si dhe përgjatë 15 viteve të fundit.

  1. Konsideratat e medias si dhe qytetarĂ«ve i çmoj si vemendje ndaj çështjeve tĂ« SigurisĂ« KombĂ«tare dhe mĂ« posaçërisht, si mbĂ«shtetje pĂ«r kontributet dhe sakrificat e komunitetit tĂ«: “ushtarakĂ«ve, policĂ«ve, inteligjencĂ«s, mjekĂ«sisĂ«, emergencave, etj”.

Edhe nga kjo pĂ«rgjegjĂ«si politike, #garantoj se shkelĂ«sit e kushtetutĂ«s, ligjeve, abuzuesit me pronat e FA, #korrupsionit, kamikazĂ«t, #delirantĂ«t, militantĂ«t, cinikĂ«t & #sekserĂ«t e #ologarkĂ«ve qĂ« e kanĂ« “#pushtuar” MM nĂ« kĂ«to 7 vjet, shumĂ« herĂ«t do pĂ«rballen me institucionet e drejtĂ«sisĂ«.

  1. Vetëm disa prej #100-ra opinioneve publike i kam ndarë në faqen personale Facebook!

Por mbasi jam informuar se, njĂ« ushtri “#minjĂ«sh tĂ« uritur pĂ«r #diarenĂ« e mbetur nĂ« kazanin e #pusht-etit”; pa i lexuar fare pĂ«rmbajtjen, referencat e shkeljeve kushtetuese, ligjore, standarteve tĂ« NATOs, etj, i kanĂ« “#ndĂ«rsyer me shpifje dhe fyerje”, ndaj integritetit tĂ« gradĂ«s ushtarake (#Gjeneral) & funksioneve shtetĂ«rore qĂ« kam ushtruar; angazhimin nĂ« #politikĂ« mbas daljes nĂ« rezervĂ«, kĂ«tĂ« opinion por jo vetĂ«m.

​4. Sigurisht nuk i`a vlen tĂ« harxhosh as 1 sekondĂ« kohĂ« me kĂ«tĂ« “#sektKonesh pa #emĂ«r”, por, nĂ« #respekt tĂ« kolegĂ«ve, dashamirĂ«sve dhe opinionit publik, mĂ« duhet tĂ« ri-pĂ«rsĂ«risĂ« #disa #sqarime:

SĂ« PARI: PĂ«r tu #pĂ«rballur me #shpifjen bastarde tĂ« Komisionit (rrezikut) tĂ« SigurisĂ« KombĂ«tare, si dhe MM, ndaj njĂ« akuze qĂ«: “de-legjitimonte ushtrimin efunksionit tĂ« kĂ«shilltarit; qĂ« denigronte integritetin e gradĂ«s sĂ« lartĂ« ushtarake (#gjeneral),si dhe cĂ«nonte Institucionin e Presidentit”, nĂ« #Shtator 2015: “dhashĂ« dorĂ«heqjen nga funksioni; bĂ«ra menjĂ«herĂ« padi nĂ« gjykatĂ« dhe dola pĂ«rkohĂ«sisht nĂ« rezervĂ« nga uniforma”. Mbas kĂ«rkesĂ«s qĂ« i adresova Presidentit, Kryeministrit, Kryetarit tĂ« Kuvendit (dijeni Ambasadorit tĂ« USA dhe nĂ« media), u zhvillua njĂ« proces korrekt investigimi nga institucionet pĂ«rgjegjĂ«se. PĂ«rgjigjigja, ku #sigurisht Ă«shtĂ« #ri-#konfirmuar pastĂ«rtia e figurĂ«s ndaj shpifjes (akuzĂ«s) Ă«shtĂ« e administruar nĂ« Institucionin e #Presidentit si dhe nĂ« #gjykatĂ«n e lartĂ«.

MĂ« tej, me 6 vendime (6 me 0) nĂ« 3 shkallĂ«t e gjykatave, u hodhĂ«n poshtĂ« akuza dhe pretendimet e #K(rr)SK dhe MM. Si e tillĂ«, u ri-emerova si kĂ«shilltarit ushtarak, funksion qĂ« e ushtrova me 2 PresidentĂ« pĂ«r pothuaj 6 vjet. “Duke e ri-konfirmuar sa mĂ« sipĂ«r, Ă«shtĂ« zyrtarisht dhe #lehtĂ«sisht e #çerifikuar pĂ«r cilindo tĂ« interesuar, dĂ«shiruar, merzitur, apo edhe pĂ«r “#sekserĂ«t e stĂ«rvitur” pĂ«r t’u vetĂ« pĂ«rdhosur nga oligarkĂ«t e pushtetit”.

SĂ« DYTI: kĂ«shtu, pĂ«rtej krenarisĂ« pĂ«r kontributet dhe integritetin pĂ«rgjatĂ« #36 vjetĂ«ve nĂ«n uniformĂ«n ushtarake, “normalisht” kam qĂ«nĂ« i shoqĂ«ruar edhe nga zhgĂ«njimmet, #mosmirĂ«njohĂ«sit, cinikĂ«t, #shpifĂ«sit-pervers, POR, gjithmonĂ« jam udhĂ«hequr nga parimi i pĂ«rbotshĂ«m: “nĂ«se merresh me #qentĂ« dhe #konet qĂ« tĂ« #lehin rrugĂ«ve, humbet #destinacionin” dhe besoj prandaj kam arritur deri kĂ«tu 
!

NĂ« pĂ«rmbyllje, respekti ndaj mendimit ndryshe por dhe #neveria ndaj “#minjĂ«ve tĂ« #tepsisĂ« sĂ« #pusht-etit”, mĂ« bĂ«jnĂ« edhe mĂ« tĂ« pĂ«rgjegjshĂ«m dhe vendosur pĂ«r tĂ« kontribuar mĂ« fortĂ«, pĂ«r tĂ« “rikthyer nĂ« shina demokratike sistemin e sigurisĂ« kombĂ«tare”; modernizimin “jo me autoblinda, lĂ«ndĂ« lotĂ«sjellĂ«se dhe mjete dhune pĂ«r tĂ« mbajtur me forcĂ« pusht-etin”, POR pĂ«r tĂ« zhvilluar kapacitete pĂ«r sigurinĂ« e jetĂ«s, shĂ«ndetit dhe mirĂ«qenies sĂ« qytetarĂ«ve; mbrojtjen e stabilitetit demokratik dhe interesave kombĂ«tare, si dhe mjekimin e meritokracisĂ«, kohezionit, #respektit reciprok dhe besimit nĂ« zinxhirin e drejtimit tĂ« FA.

Nëse jeni i/e interesuar mbi opinionin e zgjeruar mundet të #klikoni b/lidhur!

falemnderit đŸŒčfundjavĂ« tĂ« kĂ«ndshme 🙏

Share: