Home KRYESORE Apeli i një nëne që mbahet me pa të drejtë larg nga...

Apeli i një nëne që mbahet me pa të drejtë larg nga vajza e saj!

Përmes dëshmisë rrëqethëse te saj kjo NËNË gjithashtu, bën thirrje qytetarëve shqiptarë dhe jo shqiptarë që të solidarizohen dhe t’i bashkohen qëllimit të saj në këtë kauzë më shumë se te drejtë dhe njerëzore, dhe se, me mundësitë e tyre të mund të japin kontributin e tyre në të holla për shpenzimet ligjore për të finalizuar rikthimin e së miturës shqiptare Eleftheria tek nëna e saj znj. Dinora Neçi.

Zoti iu bekoftë të gjithëve që kontribuoni të thani lotët e nënës dhe, fëmijës Eleftheria, t’i krijoni mundësinë të thërrasë përsëri Mami, ta përqafojë me forcën e mallit dhe të dashurisë së munguar prej kaq vitesh.

Të dhënat e llogarisë bankare (IBAN) të nënës së fëmijës znj. Dinora Neçi janë si më poshtë vijojnë:
brenda Italise: IT79O0200883951000420660267
dhe jashte: IT79O0200883951000420660267
BIC/SWFT: UNCRITM1209

Share: