Home KRYESORE Rejhan Bellani, shqiptari që mahniti Jurinë në Talang të Suedisë me zërin...

Rejhan Bellani, shqiptari që mahniti Jurinë në Talang të Suedisë me zërin e tij

Rejhan Bellani është 14 vjeç lindur dhe rritur në Suedi. Ai vjen nga një familje me dy kultura babain nga Kosova dhe mamin nga Bosnja. Ai tregon se pasioni i tijë është të merret me muzikë dhë të arrijë sa më lart.

Ai ka marrë pjese në Talang të Stocholmit në Suedi dhe ka mahnitur jurinë suedeze më zërin dhe vokalin muzikor. Ai thekson se muziken e kam pasion dhe nuk kam shkuar në shkollë të muzikës.(kam kënduar në dush dhe për familjarët e mi)

Dëshira e tijë më e madhe ështe të arrijë në finale. Ai adhuron këngëtarin Majkell Xhekson. Ai ndihet krenar për vëndlindjen e babit të tijë Kosoven dhe do ti tregojë botës se Kosova është shtet i ri dhe i vogel por ka shumë talente ndërkombëtar.

Share: