Home KRYESORE Shoqata e Avokatëve Amerikanë peticion në lidhje me përpjekjet e Z. Rudi...

Shoqata e Avokatëve Amerikanë peticion në lidhje me përpjekjet e Z. Rudi Giuliani në minimin e rezultateve të zgjedhjeve të SHBA në vitin 2020 dhe për mbështetjen e MEK…

Apeli është firmosur nga presidente i kësaj shoqate te rëndësishme amerikane dhe i drejtohet John Roberts, presidenti i Gjykates Spreme ne SHBA.

Ne kete apel thuhet qe Rudy Giuliani duket se shtyre presidentin Donlad Trump te marre nje seri veprimesh ligjore per te ngritur dyshime mbi zgjedhjet ne SHBA;

Ka realizuar abuzime te procesit gjyqësor duke ngritur pretendime të pabazuara ne publik për mashtrim të votuesve, dhe
duke minuar kështu besimin e publikut në rezultatin e zgjedhjeve të vitit 2020.

Ka shtyre mbështetësit e Presidentit Trump te mbajnë tubime të paligjshme dhe akte të dhunshme kundër njerëzve.

Me keto veprime ka prishur reputacionit e mire për të gjithë komunitetin ligjor ne SHBA duke nxitur procese ligjore qe kane demtuar demokracine amerikane me pretendime vjedhje te zgjedhjeve amerikane.

Ka realizuar dëshmi te rreme në lidhje me mashtrime në zgjedhjet e vitit 2020 dhe ka bindur shumë individë për të dëshmuar në mënyrë të rreme në gjykatat e shtetit.

Vendosje te presionit ligjor, politik dhe psikologjik mbi zyrtarët e shteteve, zgjedhjet dhe sondazhet fiktive në disa shtete për të rritur në mënyrë të fiktive numrin e votave të Trump dhe të revokojnë ato te Biden (8 dëshmi ligjore nga punëtorët e sondazhit janë bashkangjitur këtij dokumenti)

Përpjekje për abuzim me pozicionin e tij zyrtar dhe faljen presidenciale presidenciale për të vendosur imunitet personal gjyqësor për të gjithë anëtarët e familjes së tij.

Mbështetja e veprimeve të paligjshme të familjes së tij në lidhje me akuzat për mashtrim zgjedhor.

Duke luajtur një rol qendror në përpjekjet e Presidentit Donald Trump për të bere qe një vend të huaj te hetojë rivalin e tij më të mirë të vitit 2020 Joe Biden dhe, per rolin e tij të rëndësishëm në marrjen e nje huaje të paligjshme ne favor te fushatës elektorale. (Bashkëngjitur është një dokument që tregon depozitimin e 70 milion dollarëve në
Llogaria e Z. Giuliani nga një biznesmen Emirati)

Organizimi dhe armatosjen e një numri të madh të shtetasve të huaj, kryesisht anëtarë të MEK përfshirë edhe 2000 iranianë, për të protestuar në afërsi të shtëpisë së bardhë kunder rezultatit te Zgjedhjeve 2020. (Bashkëngjitur është dorëshkrimi i plotë i z. Giuliani
marrëveshjet me zonjën Samsami të MEK për të zbatuar tubimet e paligjshme).

Mbështetje e paligjshme për blerjen e gjerë të armëve të zjarrit nga qytetarë jo-amerikanë të MeK. Veprime të paligjshme dhe të dyshimta në lidhje me aktivitetet e biznesit të SH.B.A.-së në Ukrainë dhe nxitje të paligjshme e presion mbi largimin e ambasadorit amerikan në Kiev.

Kërkesa jonë është urgjente per Gjykatën e Lartë të SHBA – thuhet ne letren e firmosur nga Patricia Lee Refo ku me tje shtohet se – duke pasur parasysh mundësinë e çështjeve ligjore të Z. Giuliani dhe ekipi i tij janë duke përdorur mundesine e faljes presidenciale, për të mos hetuar këto akuza, ne sugjerojme qe Avokatëve te fushatës Trump ti hiqen përkohësisht licencat qe të mos dëmtohet më tej strukturat demokratike në Shtetet e Bashkuara.

Sincerely Patrica Lee Fo

Shenim: Letra apel origjinale mund te lexohet ne anglisht ketu

Share: