Home KRYESORE Neranxi: Humor bajat i kryeministrit me sherbimin profesional

Neranxi: Humor bajat i kryeministrit me sherbimin profesional

Presidenti i Kompania Neranxi, Nikollaq Neranxi, qe ka edhe shkollen me te madhe profesionale te Kulinarise ne Ballkan duket eshte ndjere i shqetesuar nga humori qe ben kryeministri ndersa ne fushate elekotrale.

Duket se kete radhe kryeministri ka dashur te beje kamarierin “profesional” ne nje gosti elektorale duke “mesuar popullorce” kamarierin si te sherbeje kafete ne tavoline…

Neranxi ka reaguar nepermjet nje statusi ne faqen e tij ne facebook e cilen po e sjellim te plote:

“More vesh ti? Grave në fillim, beqareve në fillim, pastaj grave të martuara, pastaj vajzave, pastaj burrat dhe tek burrat, të martuarve në fillim, pastaj beqarëve!”

Uroj që një profesor i tillë si Rama, mos të trokasë asnjëherë tek shkolla jonë e kulinarisë Neranxi! Po përpiqemi aq shumë që të shkollojmë kamarierë profesionistë dhe ky karagjozllëku në video, nuk është as ndihmë për një shërbim më të mirë,… – shkruan Neranxi.

https://www.facebook.com/1047251676/videos/10218263515313103/
Share: